Ruilen en Retourneren – Amsterdamy
Meteen naar de content

30 dagen Bedenktijd

Winterdeals | 50% korting op vele producten

Gratis Verzending: vanaf €19,95

  Ruilen en Retourneren

  Ben je niet tevreden over je bestelling? Dan vinden dit heel erg jammer. Bij ons komt jouw tevredenheid voor alles! Dus wij horen graag wat wat wij kunnen doen om je tevreden te stellen.

  Je kunt jouw bestelling tot 30 dagen na ontvangst retourneren en wij zorgen ervoor dat het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen na ontvangst van de retourzending op je rekening staat.

  Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag of omruiling moet het teruggestuurde product in originele staat geretourneerd worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

  Je krijgt dan het volledige orderbedrag terug. Alleen de kosten voor het terugkeren van je huis naar ons bedrijf zijn voor je eigen rekening. Deze kosten zijn +- € 6,95 per pakket, voor de exacte tarieven raadpleeg je de website van je koerier. Zorg dat je het pakketje voorziet van een Track en Trace code. Als zender ben jij verantwoordelijk, wij willen natuurlijk niet dat het mis gaat.

  Mail info@amsterdamy.nl voor jou vragen en/of onze retourformulier.

  Gratis en snelle verzending

  Betaal achteraf met Klarna

  TrustScore 4.8